Известие

Collapse
No announcement yet.

С какви двигатели са Вашите 156-ци?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
    А за спортният имидж на марката може да пишат колегите с GTV-тата...
    Aми то да пишем, ама 99% сме със същите мАтори, като на 156, а тежим повече.
    Демек, 156ците са по-бързи.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
      Aми то да пишем, ама 99% сме със същите мАтори, като на 156, а тежим повече.
      Демек, 156ците са по-бързи.
      именно аз за това писах че съм с мАтор от R32.
      да стане по весела темата....!!!?
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Всеки път си обещавам че няма да чета такива теми и все не се сдържам.Ако единият двигател е по ...,от другия ще се прави само той.Но щом се правят толкова разновидности на задвижване,значи всеки си има свойте предимства/финансови,метафизични и т.н.,/.Вече може да избираме между бензин,дизел,хибридни,електрически,на сгъстен въздух и т.н..Но всеки си преценява според своите потребности и се мъчи да убеди другите колко са сгрешили с различния/грешния/ избор.Това е като да ме убеждават че има по вкусен сладолед от шоколадовия,е няма.Така че всеки да си взема това което му върши работа,или за удоволствие,и да се радва не безаварийни километри,другото е само чесане на езиците.
        TIPO 2.0 91g.
        PUNTO 1.2 04 g.
        156 1.8 TS 00g

Comment

Абсолютно! Много пъти съм го казвал и аз същото...Всеки си хвали "стоката" и туй то...Нека всеки си се радва на това, което има и да не гледаме в чуждата паница
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Много на сериозно се взехте, я по весело младежи, всеки да кара каквото му е кеф, и дизелджиите да не ми обръщат внимание, Аз така си приказвам, стана ми интересно с бързата баничарка. А колегата с ГТВ-то е напълно прав, 156-ците са по бързи, по леки са, а и предната ми Алфа беше 156-ца и го знам от опит.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
              А колегата с ГТВ-то е напълно прав, 156-ците са по бързи, по леки са, а и предната ми Алфа беше 156-ца и го знам от опит.
              Я тогава сподели, че аз 156 не съм карал. Поне на GTV-тата пътното поведение и управление трябва да е по-добро и по-прецизно, нали?
              Че иначе аз за какво съ мъча бъбреците с това твърдо окачване?
              Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Много на сериозно се взехте, я по весело младежи, всеки да кара каквото му е кеф, и дизелджиите да не ми обръщат внимание, Аз така си приказвам, стана ми интересно с бързата баничарка. А колегата с ГТВ-то е напълно прав, 156-ците са по бързи, по леки са, а и предната ми Алфа беше 156-ца и го знам от опит.
                Абе то хубаво вървят повече 156 ама незнам защо с ГТВ-то изпревари на 180 156 2,0-ката
                а пък и двете даваха газ до край.
                156 1,8 ТS 99
                Nissan Murano 2005

Comment

Колко от вас са карали достатъчно дълго въпросните баничарки, ама с HDI двигател а не с 1,9 D атмосферен дизел, та се изхвърлят като...на пясък
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

но нещата които пиша са факт, проверен в дългогодишно, ежедневно поне 8-часово шофиране Както е факт че при Алфа Ромео от 1997 година насам дизеловата моторизация е по-добрият избор при всички модели на фирмата, без изключение.
                    Факт установен от теб предполагам, проверен от теб, и сервиран като твоето собствено мнение нали?......
                    Дали и кое е по добрия избор също е твое мнение, и като гледам статистиката определено не е факт, установен от тебе, а даже е само твърдение......
                    50 дизела, на близо 90 бензинки......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Колко от вас са карали достатъчно дълго въпросните баничарки, ама с HDI двигател а не с 1,9 D атмосферен дизел, та се изхвърлят като...на пясък
                      аз съм карал Берлинго 2.0HDI 90 к.с. около 170 000 километра за 3 години.

...стига вече си ни занимавал с твоята баничарка, защото това което казваш е смешно
                      Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                      Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                      Lancia Ypsilon '02

Comment

А 3.2 ГТА има едно форумско, но човека сигурно се забавлява повече да чете.
                        156 ГТА? И на кой е
                        Нядявам се обаче, че нямаш предвид ГТВ-то 3.2 на Бобо
                        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                        sigpic
                        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Факт установен от теб предполагам, проверен от теб, и сервиран като твоето собствено мнение нали?......
                          Дали и кое е по добрия избор също е твое мнение, и като гледам статистиката определено не е факт, установен от тебе, а даже е само твърдение......
                          50 дизела, на близо 90 бензинки......
                          Бензинките са повече, защото всички 156-ци в тоя форум са купени на старо, и като се имат предвид навиците на нашите джамбази с километражите, повечето хора предпочитат да си вземат бензинова с надеждата да е карана по-малко. Бедата е там, че реалните километри на бензиновите не могат да се установят, за разлика от JTD-тата Плюс това, повечето хора в БГ като чуят "дизел" и все още се сещат за тракащите Пежо 504 и дизеловите 123-ки. На трето, но не на последно място - в края на 90-те автопроизводителите все още пускаха първо бензиновите версии на моделите и с леко закъснение дизеловите, а като гледам годинките на на колите от подписите на корлегите с TS все са 98-99 година - за това са повече
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
                            Абе то хубаво вървят повече 156 ама незнам защо с ГТВ-то изпревари на 180 156 2,0-ката
                            а пък и двете даваха газ до край.
                            Е да спя спокойно значи, че карам "спортна" кола?
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
                              аз съм карал Берлинго 2.0HDI 90 к.с. около 170 000 километра за 3 години.

...стига вече си ни занимавал с твоята баничарка, защото това което казваш е смешно
                              Супер, аз 5 имам около 500 000 с разни баничарки, бусове и темподобни, и именно те ме убедиха да си купя дизелова кола за лична. Иначе и аз преди това карах все бензинови, но прогледнах
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Бензинките са повече, защото всички 156-ци в тоя форум са купени на старо
                                Ок.....вече само нови дизели ще си зимам....
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X